Halibutul la grătar cu gust de trei ardei este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 8 porții. O porție conține 68 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de oțet balsamic, fileuri de halibut, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Halibut Cu Ardei Gras Roșu Și Gust De Măsline, Halibut prăjit în tigaie cu gust de ardei gras, și Halibut cu roșii la grătar și gust de măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Pentru a pregăti gustul, acoperiți bucățile de ardei gras cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Ardei Gras
Savurează
3
Așezați bucăți de ardei pe grătar; grătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când sunt ușor carbonizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Scoateți din grătar; se răcește ușor. Tăiați gros bucăți de ardei gras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Combinați ardeiul gras tocat, pătrunjelul și următoarele 6 ingrediente; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Pătrunjel
6
Pentru a pregăti peștele, periați 1 lingură de ulei uniform peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Ulei De Gătit
7
Presărați peștele uniform cu cimbru, 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Cimbru
Pește
Sare
8
Așezați peștele pe grătar; grătar 4 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.