Halibut la grătar cu fenicul, ceapă roșie și Oregano

Halibutul la grătar cu fenicul, ceapa roșie și Oregano necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 269 calorii. Pentru $6.26 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 19 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați pâine crustă, ceapă, frunze de oregano și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma portocala, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, ceea ce este remarcabil. Încercați Halibut la grătar cu fenicul, ceapă roșie și Oregano, Pizza la grătar cu cârnați fierbinți, ardei și ceapă la grătar și Ricotta de Oregano, și Halibut și fenicul la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie pentru grătar sau un grătar în aer liber la foc mare.
Stropiți ulei de măsline extravirgin peste pește și condimentați cu sare și piper. Grătiți 4 minute pe fiecare parte până când peștele este ferm, dar nu dur și gătit. Grill pâine alături sau char sub broiler apoi rochie cu ulei de măsline extra-virgin, sare și piper, de asemenea.
Preîncălziți o tigaie la foc mediu-mare.
În timp ce peștele gătește, curățați portocala așa cum ați face un pepene galben: tăiați capetele, stați-l în poziție verticală și tăiați pielea și miezul în benzi subțiri de sus în jos.
Tăiați portocala în felii subțiri.
La tigaia preîncălzită se adaugă ulei de măsline extravirgin, 2 ture de tigaie, fenicul și ceapa, se condimentează cu sare și piper și se fierbe 3 până la 5 minute până se fierbe și începe să se înmoaie.
Adăugați oțet în tigaie și dați-i un shake.
Se ia de pe foc și se aruncă portocalele, pătrunjelul și oregano. Reglați condimentele și serviți salata pe farfurii acoperite cu pește și pâine condimentată alături.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibut în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.