Halibut la grătar cu Chimichurri

Rețeta Halibut la grătar cu Chimichurri ar putea satisface pofta ta sud-americană în aproximativ 30 minute. Această rețetă servește 4. Pentru $6.5 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 356 calorii, 32g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal scump pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de ulei de măsline, ulei vegetal, fripturi de halibut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Halibut la grătar cu Chimichurri, Chimichurri cu friptură și Halibut, și Chimichurri Halibut Tacos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună ulei de măsline, suc de lămâie, apă, usturoi, șalotă, fulgi de ardei roșu și 1/2 linguriță fiecare de sare și piper până când sarea s-a dizolvat. Se amestecă pătrunjelul.
Lăsați chimichurri să stea 20 de minute.
Între timp, pregătiți grătarul pentru gătit la căldură directă pe cărbune mediu-fierbinte (foc mediu pentru gaz).
Se usucă peștele, apoi se unge cu ulei vegetal și se presară cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper (total).
Grătar cu ulei, apoi grătar pește, acoperit numai dacă folosiți un grătar cu gaz, rotind o dată, până când este gătit, 8 până la 10 minute în total.
Serviți pește stropit cu o parte din chimichurri; serviți restul pe lateral.
* Halibutul poate fi gătit într-o tigaie cu grătar mare (cu 2 arzătoare), cu ulei fierbinte, la foc mediu.* Chimichurri poate fi făcut cu 1 oră înainte și păstrat, acoperit, la temperatura camerei.
Per porție: 332 calorii, 17g grăsimi (2g saturate), 63 mg colesterol, 546 mg sodiu, 2G carbohidrați, 0g fibre, 41G proteine
Vezi analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete "
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibut în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.