Halibut la cuptor cu lămâie și vin
Halibutul copt cu lămâie și vin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 340 calorii, 50g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați lămâie, bulion de pui, buruieni de mărar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este excelent. Încercați Halibut De Usturoi Cu Lămâie La Cuptor, Anghinare la cuptor cu lămâie și vin, și Halibut prăjit cu praz fiert cu vin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 45
Așezați peștele într-un vas de copt dreptunghiular uns, 11x7x1 1/2 inci.
Așezați crenguța de buruieni de mărar și felia de lămâie pe fiecare. Se acoperă cu boabe de piper.
Se toarnă vin peste pește.
Coaceți descoperit 20 până la 25 de minute sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița.