Halibut Glazurat Balsamic
Halibutul glazurat Balsamic este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă cu 2 porții. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 33 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de oțet balsamic, zahăr brun ferm, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Halibut Glazurat Balsamic, Halibut Cu Glazură Balsamică, și Halibut cu roșii cherry balsamice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați oțetul, zahărul brun și muștarul.
Clătiți halibutul și uscați-l.
Ungeți ușor peste tot cu ulei și presărați sare și piper.
Încălziți o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare.
Adăugați pește și gătiți până se rumenesc pe fund, aproximativ 4 minute.
Întoarceți bucățile. Puneți amestecul de oțet peste părțile rumenite. Reduceți focul și gătiți până când peștele este opac, dar încă cu aspect umed în centru (tăiat pentru a testa), cu 4 până la 5 minute mai mult.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Loveblock Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.