Halibut Fript Cu Salată De Legume De Primăvară Rasă

Halibut Fript Cu Salată De Legume De Primăvară Rasă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați halibutul fript cu salată de legume de primăvară rasă. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 239 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $5.71 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de fileuri de halibut, ulei de măsline, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este super. Încercați Salată De Legume De Primăvară Rasă, Halibut prăjit lent cu sparanghel ras și salată de fenicul, și Salată de primăvară cu sparanghel ras și sos de lămâie-pătrunjel pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Loveblock Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista