Halibut fript cu piure de Ricotta-mazăre

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați halibutul fript cu piure de Ricotta-mazăre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 396 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă $ 6.4 pe portie. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză ricotta, fileuri de halibut tăiate în centru, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Caboburi De Halibut Fript, Halibut fript cu glazură Miso, și Halibut fript cu ierburi de vară.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul. Aliniați o tigaie pentru broiler cu folie și preîncălziți 5 minute.
Între timp, periați morcovii și ceapa cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ungeți peștele cu restul de 2 linguri de ulei de măsline, condimentați cu sare și piper și presărați cu boia; periați pentru a acoperi peștele uniform cu boia.
Scoateți cu grijă tigaia din cuptor, așezați peștele în centru și împrăștiați ceapa și morcovii în jur. Se fierbe până când peștele este auriu și tocmai se gătește, 8 până la 10 minute.
Între timp, cuptorul cu microunde mazărea într-un bol cu 1/4 cană de apă până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Transferați mazărea și lichidul într-un robot de bucătărie și pulsați cu ricotta, untul și un vârf de sare pentru a face un piure ușor gros. Împărțiți piureul între farfurii și acoperiți cu peștele, morcovii, ceapa și sucurile de tigaie.
Fotografie de Antonis Achilleos
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care îl puteți încerca este Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 99 de dolari.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris