Halibut fiert în ulei de măsline cu Pesto de Broccoli rabe
Halibut fiert în ulei de măsline cu Broccoli rabe Pesto ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 925 calorii, 40g de proteine, și 83g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 10,31 USD pe porție. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de nuci, broccoli rabe, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 91%. Rețete similare includ Halibut fiert în ulei de măsline cu Pesto de Broccoli rabe, Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice, și Ulei de măsline - cod fiert cu roșii prăjite și Broccoli Rabe.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mică cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Adăugați broccoli rabe și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Transferați broccoli fiert într-o baie de gheață și lăsați să se răcească, aproximativ 3 minute. Scuturați excesul de apă și transferați-l într-un robot de bucătărie.
Adăugați usturoiul, nucile, mierea, sarea și piperul până se omogenizează. Cu mașina în funcțiune se toarnă treptat uleiul de măsline extravirgin.
Transferați pesto-ul într-un castron mic și amestecați parmezanul. Acoperiți și puneți deoparte.;
Într-o tigaie medie și grea, încălziți uleiul de măsline și uleiul vegetal la foc mediu-mic. Folosind un termometru prăjit, încălziți uleiul la 200 de grade F. reduceți căldura la minim pentru a susține temperatura de 200 de grade F. Condimentează peștele cu sare și piper. Așezați ușor peștele în ulei, asigurându-vă că este scufundat sub suprafață. Braconați peștele până când este gătit, aproximativ 6 până la 7 minute.;
Așezați aproximativ 1/2 cană de Pesto de Broccoli Rabe pe o farfurie de servire și neteziți ușor pentru a face un pat pentru pește. Folosind o spatulă de pește cu fante, transferați ușor peștele gătit din uleiul de braconaj pe farfuria de servire, așezând peștele deasupra patului de pesto.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio