Halibut De Origine
Halibutul provensal fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,95 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 113 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați sare condimentată, roșii de prune, fripturi de halibut și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Halibut Brochettes Proven, Halibut Brochettes Proven, și Halibut La Cuptor Provencale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente; deoparte.
Presărați sare și piper pe ambele părți ale peștilor; înveliți cu spray de gătit. Aranjați peștele într-un coș de grătar acoperit cu spray de gătit.
Așezați pe grătar peste cărbuni fierbinți (350 până la 400); grătar, acoperit, 5 până la 6 minute pe fiecare parte sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță. Pește de top cu amestec de roșii.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.