Halibut De Mărar La Cuptor

Halibut De Mărar La Cuptor
Halibutul de mărar la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 5,97 USD pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 263 calorii, 34G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmăriți un pescatarian dieta. Un amestec de murături de mărar, buruieni de mărar, sare condimentată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Halibut Copt Acoperit Cu Dovlecei, Roșii, Mărar Și Feta, Halibut Cu Sos De Mărar De Lămâie, și Halibut cu roșii, portocale și mărar.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați făina, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Adăugați halibut, câte o bucată pe rând, și agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
3
Locul într-un 13-in. x 9 inch. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Într-un castron mic, combinați smântâna, maioneza, murătura, ceapa, mărarul, sucul de lămâie și sarea condimentată; se întinde uniform peste halibut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare CondimentatăSare Condimentată
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
SmântânăSmântână
HalibutHalibut
MuraturiMuraturi
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
CeapăCeapă
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se presara cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
6
Se coace, neacoperit, la 350 de euro timp de 25-30 de minute sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Halibut în meniu? Încercați să vă asociați cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca flori Sea View Ridge Estate Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 67 de dolari pe sticlă.
Flori Vedere La Mare Ridge Estate Pinot Noir
Flori Vedere La Mare Ridge Estate Pinot Noir
Culoare roșu intens cu jantă de cărămidă. Aromele sunt florale și fructe dominante constând din zmeură și cireșe bing cu subtilindicii de cedru, ienibahar și anason. Întregul element de cluster oferă spiciness pe cerul gurii cu textura netedă șiindicii de mineralitate care duc la un finisaj persistent condus de acid.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Revista