Halibut cu unt de lămâie

Halibutul cu unt de lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,91 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 293 calorii, 32g de proteine, și 18g de grăsime per portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, ceapă verde, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Halibut cu unt de lămâie și șalotă crocantă, Saut halibut cu ulei de lamaie-Pesto, și Halibut Cu Lămâie, Unt, Caper Și Sos De Mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la mediu-înalt (350 până la 400).
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic, amestecând până se amestecă bine. Puneți untul de lămâie deoparte.
Înveliți peștele cu spray de gătit și presărați cu piper de lămâie.
Așezați fileurile pe grătar; grătar, acoperit cu capac de grătar, la foc mediu-mare 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când fulgii de pește cu o furculiță.
Se servește cu unt de lămâie.
Notă: ardeii roșii, galbeni sau portocalii sunt mai dulci decât omologii lor verzi și mult mai atrăgători pentru gusturile mai tinere.
Tăiați-le în sferturi și grătați-le alături de pește la aceeași temperatură și pentru aceeași perioadă de timp. Rezultatele vor fi o farfurie suculentă, fragedă și ușor carbonizată.
Idee de meniu pentru 4 * Halibut cu unt de lămâie * orez galben * ardei grași roșii la grătar
Alimente necesare verificați capse: unt, condimente italiene uscate, sare, spray de gătit legume, piper de lamaie * 1 buchet ceapa verde * 1 lamaie * 4 (6-oz.) fileuri de halibut * 1 (10 oz.) pachet orez galben * 2 ardei grași roșii mari
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Esperto Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.