Halibut Cu Sos De Chowder De Porumb Și Smântână Și Piure De Arpagic

Halibut Cu Sos De Chowder De Porumb Și Smântână Și Piure De Arpagic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați halibutul cu sos de Chowder de porumb și smântână și piure de arpagic. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 739 calorii. Această rețetă servește 5 și costă 6,45 USD pe porție. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți smântână cu grăsime redusă, câteva liniuțe sos fierbinte, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma înghețata cu grăsime redusă, puteți urma acest fel principal cu Înghețată ușoară de ciocolată: 10 pași simpli către perfecțiunea fără zahăr și Gluten, Partea 2 ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este excelent. Încercați Make-Ahead smântână și arpagic piure de cartofi, Biscuiți cu smântână și arpagic, și Brioșe De Arpagic Cu Smântână pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista