Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați halibutul cu roșii, portocale și mărar. Această rețetă servește 4 și costă 6,85 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 36g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 345 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, măsline, mărar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până portocale buric ai putea urma acest curs principal cu Portocale De Șerbet Cu Vârf De Bezea ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Fileuri de Halibut la grătar cu roșii și mărar, Halibut cu sfeclă prăjită, verdeață de sfeclă și Gremolata de mărar-portocală, și Halibut cu sfeclă prăjită, verdeață de sfeclă și Gremolata de mărar-portocală.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați măslinele, segmentele de portocale și roșiile. Acoperiți și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Aluat De Pâine De Porumb
4
Adăugați sarea, piperul și halibutul în tigaie. Puneți sosul peste halibut. Acoperiți și fierbeți până la fiert, aproximativ 7 minute. Împărțiți halibutul și sosul între farfurii individuale și presărați cu mărar.Bacsis: încercați această combinație îndrăzneață de arome și culori cu alte fructe de mare, inclusiv cod, creveți și somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Halibut
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Crengute De Marar Proaspat Culese
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este FitVine Wine Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.