Halibut cu roșii, portocale și mărar

Halibut cu roșii, portocale și mărar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați halibutul cu roșii, portocale și mărar. Această rețetă servește 4 și costă 6,85 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 36g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 345 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, măsline, mărar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până portocale buric ai putea urma acest curs principal cu Portocale De Șerbet Cu Vârf De Bezea ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Fileuri de Halibut la grătar cu roșii și mărar, Halibut cu sfeclă prăjită, verdeață de sfeclă și Gremolata de mărar-portocală, și Halibut cu sfeclă prăjită, verdeață de sfeclă și Gremolata de mărar-portocală.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați măslinele, segmentele de portocale și roșiile. Acoperiți și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane PortocaliiBomboane Portocalii
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
4
Adăugați sarea, piperul și halibutul în tigaie. Puneți sosul peste halibut. Acoperiți și fierbeți până la fiert, aproximativ 7 minute. Împărțiți halibutul și sosul între farfurii individuale și presărați cu mărar.Bacsis: încercați această combinație îndrăzneață de arome și culori cu alte fructe de mare, inclusiv cod, creveți și somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este FitVine Wine Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
FitVine Vin Pinot Grigio
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate70
Revista