Halibutul cu praz prăjit și roșii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4 și costă 8,49 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 501 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Dacă aveți oțet balsamic, unt, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi oțetul balsamic alb, puteți urma acest fel principal cu Slab Înghețată De Căpșuni ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 67%. Încercați Halibut Prăjit Și Sparanghel Cu Praz Topit, Halibut cu roșii prăjite, și Halibut prăjit cu roșii, șofran și Cilantro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți prazul într-o tigaie. Aruncați roșiile cu 2 linguri ulei de struguri, oțet, rozmarin, cimbru și sare într-un bol mic și adăugați-l în praz și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Puneți tigaia în cuptor, neacoperită și prăjiți timp de 20 de minute, amestecând după 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Scoateți din cuptor când prazul s-a înmuiat la atingere sau când roșiile au început să se zbârcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Într-o tigaie mare antiaderentă, la foc mediu-mare, adăugați 2 linguri de unt și lăsați untul să se topească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Stropiți halibutul cu uleiul rămas și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Halibut
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
7
Puneți halibutul în tigaia cu unt, cu pielea în jos și reduceți focul la mediu. Lăsați peștele să gătească timp de 5 minute, răsturnați cu atenție și repetați procesul de gătit pe a doua parte. După ce a doua parte a gătit, scoateți halibutul pe o farfurie și păstrați-l cald. Întoarceți tigaia la foc mare. Se amestecă vinul cu o lingură de lemn, pentru a degrada tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Halibut
Bomboane De Caracatiță Brite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Adăugați sucul de lămâie și bulionul de pui. Acest sos de tigaie ar trebui să se reducă la jumătate sau până la îngroșare. Odată ce sosul s-a redus, scoateți tigaia de pe foc și amestecați untul rămas. Aranjați halibutul pe farfurii de servire, stropiți cu sosul și serviți cu prazul prăjit și roșiile alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Pentru Ungerea Insertului
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Halibut
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.