Halibutul cu linte și sos de muștar este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 505 calorii, 51G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $6.94 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de măsline, linte verde, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma cartoful dulce, puteți urma acest fel principal cu Pătrate De Desert Cu Cartofi Dulci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Halibut la grătar cu sos de mărar de muștar, Halibut vindecat cu mărar cu sos de muștar, și Halibut cu sos de roșii la grătar și mămăligă cu miere-muștar.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1 lingură de ulei într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
3
Adăugați usturoiul și cartoful dulce și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Dulci
Usturoi
4
Adăugați bulionul și lintea și fierbeți, acoperite, până când lintea este fragedă, 20 până la 25 de minute. Condimentează cu 1/2 linguriță fiecare sare și piper. Între timp, încălziți lingura rămasă de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentați peștele cu 1/4 linguriță fiecare sare și piper. Gatiti pana la opac, 3 pana la 5 minute pe fiecare parte. Într-un castron, amestecați muștarul, vinul și tarhonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Tarhon
Linte
Muștar
Bulion
Pește
Vin
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bateti
Bol
5
Stropiți peste pește și linte. Bacsis: aruncate cu sosul de muștar, lintea face o garnitură delicioasă pentru cârnați, carne de porc sau miel.
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Menage A Trois Limelight Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.