Halibut cu crustă de Pecan cu sos de cremă Dijon
Halibutul cu crustă de Pecan cu sos de cremă Dijon este un pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 321 calorii. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină, file de halibut, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Halibut cu crustă de susan cu sos de smântână Poblano, Dijon și iarbă Panko-halibut cu crustă, și Filet de porc cu crustă Panko cu sos de cremă Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina, sarea și piperul într-un castron puțin adânc.
Bateți muștarul și ouăle într-un alt castron puțin adânc.
Combinați nucile pecan și pesmetul într-un al treilea castron puțin adânc.
Dragați fiecare file de halibut în amestec de făină, scuturând excesul. Înmuiați halibutul în amestec de ouă pentru a acoperi; scurgeți excesul.
Așezați halibutul în amestecul de nuci pecan, apăsând ușor pentru a acoperi ambele părți ale fileului.
Topiți 2 linguri de unt la foc mediu.
Adăugați fileuri, în loturi, și gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor, adăugând unt suplimentar, după cum este necesar. Aranjați fileurile pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Coaceți la 350 timp de 10 minute sau până când ați terminat.
Se servește cu sos de cremă Dijon.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa