Halibut cu ceapă de primăvară și sote de dovlecei de vară
Halibut cu ceapă de primăvară și suc de fructe de vară sote ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 6,84 USD pe porție. O porție conține 315 calorii, 34G de proteine, și 17g de grăsime. Este adus la tine de Epicurious. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați scallions, sare și piper kosher, dovlecei de vară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 90%. Rețete similare includ Halibut Cu Ceapa De Primavara Si Suc De Fructe De Vara Saut 4, Halibut ars cu saut vegetal de vara 4, și Sparanghel, ceapă de primăvară și saut de ciuperci Morel 4.
Instrucțiuni
Tăiați ceapa în jumătate pe lungime (sfertdacă este mare).
Tăiați suficiente blaturi de ceapă în lungimi de 2 " pentru a măsura 1 cană.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare până laaproape fumat.
Adăugați bulbi de ceapă, tăiați lateral; gatiti pana la aur, aproximativ 3 minute.
Transferați pe o farfurie.
Încălziți 1 lingură de ulei în aceeași tigaie.
Adăugațiquash; gatiti, amestecand ocazional, pana Lamaro auriu si doar fraged, aproximativ5 minute. Se amestecă bulbii de ceapă, 1 cană de oniontops și 1 lingură de frunze de cimbru; se condimentează cusare și piper și se gătește până când se topesc ceapa, cu aproximativ 1 minut mai mult.
Scoateți dincăldură; puneți deoparte amestecul de dovlecei.
Încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o tigaie mare sau din fontă la căldură medie-mare. Condimentează halibutul cu sare.
Adăugați pește și crenguțe de cimbru în tigaie și gătiți până când peștele este maro auriu, aproximativ 5 minute. Întoarceți peștele și gătiți până când sunt gătite și opace în centru, cu aproximativ 2 minute mai mult. Împărțiți suc de ceapă-suc de fructe saut printreplăci; top cu halibut.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Scarpetta Pinot Grigio cu un rating de 4, 2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Scarpetta Pinot Grigio]()
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.