Halibut Cu Anghinare
Halibutul cu anghinare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 1 porții cu 571 calorii, 56G de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $13.81 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Această rețetă de la wholefoodsmarket.com are 175 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, roșii de struguri, lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Halibut cu anghinare și roșii en Papillote, Halibut la grătar cu ardei și anghinare, și Halibut cu anghinare fierte, feliate și lămâi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.aranjați halibutul în mijlocul unei bucăți de hârtie pergament de 12x12 inci.
Stropiți ambele părți cu ulei. Se acoperă cu lămâie și se aranjează roșiile, inimile de anghinare și pătrunjelul deasupra și în jurul părților laterale. Condimentează peste tot cu sare și piper.Îndoiți pergamentul ca un pachet, asigurându-vă că cusătura este în partea de sus, pentru a sigila ingredientele din interior; tuck sub capete.
Transferați pe o foaie de copt și coaceți până când peștele este doar gătit, 15 până la 20 de minute.
Transferați pachetul pe o farfurie și deschideți cu atenție hârtia pergament pentru a elibera aburul înainte de servire.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio