Halibutul condimentat Indian cu iaurt este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 185 calorii, 24g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $ 4.53 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați stocul de legume, rețeta curry pudră, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până iaurt simplu degresat ai putea urma acest curs principal cu Iaurt De Var ca desert. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Halibut condimentat Indian în Phyllo, Curry De Halibut Cremos Cu Condimente Indiene, și Broccoli Cu Iaurt Condimentat Indian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți o cratiță cu apă la fiert. Umpleți un castron cu gheață și apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Vermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Tăiați un X în partea de jos a fiecărei roșii; plonjați în apă clocotită. Gatiti pana cand pielea incepe sa se coaja inapoi, aproximativ 30 de secunde. Plonjați în baia de gheață pentru a opri de gătit. Când se răcește, îndepărtați și aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Vermut Stropitor
3
Tăiați roșiile în jumătate; stoarceți semințele. Se toacă; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Menage un Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.