Halibut-Ceviche De Mango

Halibut-Ceviche De Mango
Halibut-Mango Ceviche este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 30 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 29 calorii. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, halibut, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 38%. Rețete similare includ Halibut-Ceviche De Mango, Halibut-Ceviche De Mango, și Ceviche de Mango (Mango Ceviche) din Ceviche: bucătărie peruană.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-un vas mare de sticlă, apăsând peștele în jos, astfel încât să fie scufundat în lichid. Acoperiți și răciți 3 până la 4 ore, amestecând ocazional, până când peștele este opac în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Scurgere.
3
Combinați jicama, dacă doriți, roșiile și ingredientele rămase într-un castron mare. Se amestecă halibutul și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
HalibutHalibut
JicamaJicama
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Serviți cu chipsuri sau tostadas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TostadasTostadas
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții30
Scor De Sănătate6
Revista