Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Halibutul prăjit în tigaie cu Aioli de șofran ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $7.35 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 499 calorii, 39G de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Această rețetă de la doctoroz.com are 3 fani. Un amestec de ulei de canolan, ulei de măsline, tofu de mătase și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi firele de șofran, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Șofran ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Halibut braconat cu portocaliu șofran a Uperculoli, 5 ingrediente Halibut prăjit în tigaie cu inimi de anghinare și bulion de șofran, și foaie tigaie șofran pui și prune pentru rețete similare.
Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.