Halibut ars cu sos Verde
Halibutul ars cu sos Verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $7.24 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 419 calorii, 33g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, frunze de mentă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut în stil basc cu fasole albă și sos de ierburi), Halibut Ars Cu Sos De Capere De Lămâie, și Halibut prăjit în tigaie cu sos de mărar de lămâie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 275 de grade. Masați uleiul de măsline în pește; condimentează cu sare și piper. Căutați într-o tigaie fierbinte pentru grătar sau o tigaie din fontă. (Când adăugați pentru prima dată peștele, dați tigaiei un pic de agitare pentru a vă asigura că nu se lipeste. Apoi lăsați-l în pace cel puțin două minute pentru a-l lăsa să se aprindă.) Întoarceți peștele și terminați la cuptor timp de 10 minute, sau puțin mai mult pentru fileuri mai groase.
Pentru a face sosul: într-un robot de bucătărie, pulsați ierburile cu pulpa din usturoiul prăjit până când sunt tocate aproximativ. Rulați lama în timp ce adăugați ulei de măsline până când este consistența pesto. Condimentați și serviți deasupra peștelui gătit.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gifft de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.