Halibut ars cu ceapă de primăvară Walla Walla, fasole Fava și Sh

Halibut ars cu ceapă de primăvară Walla Walla, fasole Fava și Sh
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați halibutul ars cu ceapă de primăvară Walla Walla, fasole Fava și Sh. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 438 calorii, 39G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $6.92 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Un amestec de tarhon, orez, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma orezul alb gătit, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Somon la grătar cu ceapă dulce Walla Walla, Friptură cu ochi de coastă cu unt de brânză albastră și inele de ceapă Walla Wallan, și Walla Walla Ceapă Dulce-Caserolă Cu Brânză Elvețiană pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Revista