Halibut acoperit cu firimituri cu Salsa Tomatillo

Halibutul acoperit cu firimituri cu Salsan Tomatillo este un fără lactate și pescatarian felul principal. O porție conține 324 calorii, 33g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $5.99 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați halibut, chile, lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă de la cookstr.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Salsa De Pui Și Mure Acoperită Cu Firimituri, Halibut La Grătar Cu Frecare Sud-Vestică Și Salsa Tomatillo, și Cod Acoperit Cu Firimituri.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.clătiți peștele și uscați-l, apoi așezați-l pe o foaie de copt acoperită cu folie de aluminiu. Completați fiecare file cu o stoarcere de suc de lămâie din jumătate de lămâie.
Se amestecă firimiturile de pâine și chile împreună, apoi se presară pe partea de sus, de jos și pe părțile laterale ale fiecăruia.
Se introduce la cuptor și se coace până când peștele se fulgi ușor (aproximativ 8 până la 10 minute) când este străpuns cu o furculiță.
Tăiați jumătatea rămasă de lămâie pe lungime în sferturi.
Serviți peștele adormit cu salsa și o pană de lămâie.
Se amestecă firimiturile de pâine și chile împreună, apoi se presară pe partea de sus, de jos și pe părțile laterale ale fiecăruia.
Se introduce la cuptor și se coace până când peștele se fulgi ușor (aproximativ 8 până la 10 minute) când este străpuns cu o furculiță.
Tăiați jumătatea rămasă de lămâie pe lungime în sferturi.
Serviți peștele adormit cu salsa și o pană de lămâie.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa