Halibut Aburit Cu Portocale, Roșii Și Măsline
Halibutul aburit cu portocale, roșii și măsline este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 395 calorii, 34G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $6.59 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 45 minute. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, fileuri de halibut, brânză feta și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Halibut la cuptor cu dovlecei, măsline, roșii și portocale, Halibut cu capere, măsline și roșii, și Halibut, Dovlecei, Roșii Și Măsline.
Instrucțiuni
Tăiați coaja și miezul alb din portocale.
Tăiați portocalele între membrane pentru a elibera segmente.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea foarte mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și usturoiul; saut până se înmoaie și abia începe să se rumenească, aproximativ 8 minute.
Adăugați roșiile și vinul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți 3 minute. Amestecați ușor segmentele portocalii și măslinele. Condimentează amestecul după gust cu sare și piper.
Presărați fileuri de halibut cu sare și piper. Aranjați halibutul într-un singur strat deasupra amestecului de legume în tigaie. Acoperiți și fierbeți ușor până când halibutul este doar opac în centru, aproximativ 12 minute. Puneți amestecul de legume pe plăci. Sus cu halibut.
Așezați brânza feta deasupra amestecului de legume și alături de halibut.
Se presară cu arpagic și se servește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Loveblock Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.