Găuri De Gogoși Cu Smântână Glazurată Cu Arțar

Găuri De Gogoși Cu Smântână Glazurată Cu Arțar
Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Găurile de gogoși cu smântână glazurată cu arțar ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 251 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 1,09 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați smântână, zahăr pudră, sirop de arțar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Găuri De Gogoși De Măduvă Osoasă De Arțar, Ușor De Casă Glazurate Gogoasa Găuri, și Găuri De Gogoși De Ciocolată Glazurate De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea 5 minute sau până la bule. Cântăriți sau lingurați ușor 63 uncii (aproximativ 1 1/4 căni) făină în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Combinați 63 de uncii de făină și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
4
Adăugați smântână și ou în amestecul de drojdie; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
DrojdieDrojdie
OuăOuă
5
Adăugați amestecul de făină; se amestecă până se formează un aluat umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până când este neted și elastic (aproximativ 3 minute); adăugați suficient din restul de 13 uncii de făină, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți ușor lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Așezați aluatul într-un castron curat acoperit cu spray de gătit. Acoperiți aluatul cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
8
Lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până aproape că și-a dublat dimensiunea.
9
Puneți aluatul în jos. Împărțiți aluatul în 36 de porții egale; rulați fiecare porție într-o bilă. Acoperiți aluatul cu folie de plastic acoperită cu spray de gătit; lăsați să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
PunchPunch
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
10
Fixați un termometru pentru bomboane / prăjiți pe partea laterală a unui cuptor olandez; adăugați ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Cuptor OlandezCuptor Olandez
TigaieTigaie
11
Ulei de căldură la 37
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
12
Combinați zahărul pudră, siropul și 2 linguri de apă; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
SiropSirop
ApăApă
13
Așezați 9 bile de aluat în ulei fierbinte; prăjiți 2 minute sau până devin aurii și gata, întorcând după cum este necesar. Asigurați-vă că temperatura uleiului rămâne la 37
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Ulei De GătitUlei De Gătit
14
Scoateți găurile pentru gogoși din tigaie; scurgere. Scufundați găurile de gogoși în amestecul de sirop; îndepărtați cu o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
15
Scurgeți pe un suport de răcire peste o foaie de copt. Repetați procedura de 4 ori cu bilele de aluat rămase și amestecul de sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista