Gătiți cartea: pâine rustică de măsline în stil Cipru

Gătiți cartea: pâine rustică de măsline în stil Cipru
O porție conține 275 calorii, 9g de proteine, și 1g de grăsime. Dacă 23 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., gătiți cartea: pâinea rustică de măsline în stil Cipru ar putea fi un super vegan rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați drojdia mașinii de pâine, apă cu gheață, sare de masă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Gatiti cartea: popovers Cheesy Herbed, Gatiti cartea: Gelato cu ulei de masline, și Gatiti cartea: tort de citrice cu ulei de masline.

Instrucțiuni

1
Prima creștere: într-un castron mare, amestecați bine făina, sarea și drojdia. Într-un alt castron sau cană de măsurare, amestecați energic apa, coriandrul, menta și arpagicul. Se amestecă amestecul în castron cu făina până când aluatul este ușor amestecat. Apoi adăugați uleiul de măsline, răzuind părțile vasului și amestecând până se amestecă bine. Aluatul trebuie să fie foarte rigid; dacă este necesar, adăugați suficientă făină pentru a-l rigidiza. Se amestecă ușor măslinele până se distribuie uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Ungeți blatul cu ulei. Acoperiți bine vasul cu folie de plastic. Dacă doriți, pentru cea mai bună aromă sau pentru comoditate, puteți refrigera aluatul timp de 3 până la 10 ore. Apoi lăsați să crească la temperatura camerei răcoroase timp de 12 până la 18 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
A doua creștere: folosind o spatulă de cauciuc unsă, ridicați și împăturiți aluatul spre centru până când este slăbit complet din vas; nu dezumflați mai mult decât este necesar. Periați uniform interiorul unui cuptor olandez de 3 1/2 până la 4 qart sau alt vas greu sau o caserolă mare, adâncă, cu fund plat, rezistentă la cuptor, cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați făina de porumb, apoi răsturnați oala înainte și înapoi pentru a o distribui pe părți. Inversați aluatul în oală; nu vă faceți griji dacă are aspect zdrențuit sau dezechilibrat. Agitați oala pentru a centra aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Periați suprafața cu ulei de măsline. Acoperiți oala cu capacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Lăsați să crească folosind oricare dintre aceste metode: pentru o creștere regulată de 1 1/2 până la 2 1/2 oră, lăsați să stea la temperatura camerei calde; pentru o creștere accelerată de 1 până la 1 1/2 oră, lăsați să stea într - un cuptor cu microunde oprit împreună cu 1 cană de apă fierbinte; sau pentru o creștere prelungită, refrigerați timp de 4 până la 24 de ore, apoi setați la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
7
Lăsați să crească până când aluatul s-a dublat de la dimensiunea dezumflată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
8
Coacere: reduceți temperatura cuptorului la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Coaceți pe raftul inferior, acoperit, timp de 55 până la 60 de minute sau până când este crocant și ușor rumenit.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Ungeți pâinea cu ulei de măsline și continuați să coaceți, neacoperit, testând până când blatul este bine rumenit și o frigăruie introdusă în partea cea mai groasă vine cu doar câteva firimituri pe vârf (sau până când centrul înregistrează 207 până la 208 grade F pe un termometru citit instant), cu 12 până la 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
11
Coaceți încă 5 până la 10 minute pentru a vă asigura că centrul este gata. Se răcește în oală pe o grătar timp de 15 minute. Rulați un cuțit în jurul pâinii și scoateți-l în raft; lasa sa se raceasca complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Servire și depozitare: această pâine are un gust bun cald, dar se va tăia mai bine când este rece. Se răcește complet înainte de depozitare. Pentru a menține crusta crocantă, depozitați drapat cu un prosop curat sau într-o pungă de hârtie grea. Sau depozitați etanș într-o pungă sau folie de plastic: crusta se va înmuia, dar poate fi crocantă prin încălzirea pâinii, neacoperită, într-un cuptor de 400 de grade F timp de câteva minute. Pâinea se va păstra la temperatura camerei până la 3 zile și poate fi înghețată, etanșă, până la 2 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Revista