Gătiți cartea: plăcintă cu dovleac cu cremă de ghimbir
Gatiti cartea: placinta de dovleac cu crema de ghimbir este un vegetarian rețetă cu 10 porții. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 484 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, zahăr, apă cu gheață și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Gatiti cartea: crema Pecorino cu sos de rosii, Gatiti Cartea: Orez Prajit Cu Ghimbir, și Gatiti cartea: piersici de ghimbir murat.
Instrucțiuni
1
Poziționați un raft în treimea inferioară a cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-o cratiță mică la foc mediu, combinați ghimbirul, bețișoarele de scorțișoară zdrobite, smântâna grea și laptele la opărire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să se absoarbă timp de 10 minute. Puneți cratița la foc mediu și readuceți la opărire.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Între timp, într-un castron mediu, amestecați ouăle, gălbenușurile, zahărul și sarea până la galben pal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se amestecă crema de ghimbir fierbinte, încetul cu încetul, până se combină. Se strecoară amestecul într-un ulcior curat și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Într-un castron separat, bateți scurt piureul de dovleac până se omogenizează. Bateți încet crema de ghimbir până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Dovleac
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Se toarnă crema de dovleac în coaja de plăcintă pre-coaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
8
Coaceți timp de 60 până la 70 de minute sau până când este setat-centrul nu mai este jiggly.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Scoateți-l pe o grătar pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
10
Plăcinta se păstrează bine învelită în folie de plastic la temperatura camerei peste noapte. Pentru depozitare mai lungă, se păstrează învelit în folie de plastic la frigider până la 3 zile (crusta va suferi ușor de răcire).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
11
Aluat De Plăcintă Cu Unt
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Plăcintă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
12
(face suficient pentru 1 plăcintă cu două fețe sau 2 plăcinte cu o singură crustă de 10 inci)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
13
Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul, praful de copt și sarea pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Adăugați bucățile de unt, aruncând degetele pentru a acoperi fiecare cub în făină. Folosind un blender de patiserie, tăiați untul în făină până la dimensiunea mazărelor mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Presărați 6 linguri de apă peste amestec și aruncați cu o furculiță. Aluatul trebuie să se țină împreună când îl strângeți în mână. Dacă este prea uscat, adăugați restul de apă (sau mai mult este absolut necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
16
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată. Bateți-l împreună într-o singură bucată. Împărțiți aluatul în două părți egale, aplatizați fiecare într-un disc rotund și înfășurați bine cu folie de plastic. La frigider cel puțin 30 de minute înainte de rulare.