Gătiți cartea: andive, mere și struguri

Gătiți cartea: andive, mere și struguri
Gătiți cartea: andivele, merele și strugurii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 71 calorii, 0g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de andive plinute, unt, măr dulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Gatiti cartea: Popcorn de ciocolata si struguri, Gatiti cartea: varza rosie fiarta cu mere caramelizate, și Gatiti cartea: pâine prăjită franceză cu mere ras și Bacon bere Brats.

Instrucțiuni

1
Tăiați andivele pe lungime în jumătate.
2
Tăiați mărul în sferturi și scoateți miezul. Îndepărtați o fâșie subțire de piele în centrul fiecărui sfert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
3
Puneți o tigaie mare (antiaderentă este cea mai bună) la foc mic și aruncați untul. Când s-a topit, puneți Andiva în tigaie tăiată cu fața în jos și merele cu pielea în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
AndiveAndive
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați strugurii, împrăștiați peste rozmarin și gătiți, netulburați timp de 20 de minute, moment în care partea inferioară a andivelor se va carameliza, iar merele și strugurii vor fi moi și poate rumenite. Întoarceți ușor totul, ungeți cu orice lichid în tigaie și gătiți încă 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
StruguriStruguri
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Transferați ingredientele într-un platou de servire cald sau pe farfurii individuale și, folosind o lingură robustă de lemn sau o lingură de silicon, răzuiți zaharurile de gătit care se lipesc de fundul tigaiei. S-ar putea să doriți să turnați câteva linguri de apă în tigaie pentru a vă ajuta să prindeți zaharurile și să faceți o cantitate de rezervă de sos. Condimentați andivele cu sare și piper, lingurați peste jus și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
AndiveAndive
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista