Gătiți cartea: andive, mere și struguri
Gătiți cartea: andivele, merele și strugurii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 71 calorii, 0g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de andive plinute, unt, măr dulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Gatiti cartea: Popcorn de ciocolata si struguri, Gatiti cartea: varza rosie fiarta cu mere caramelizate, și Gatiti cartea: pâine prăjită franceză cu mere ras și Bacon bere Brats.
Instrucțiuni
Tăiați andivele pe lungime în jumătate.
Tăiați mărul în sferturi și scoateți miezul. Îndepărtați o fâșie subțire de piele în centrul fiecărui sfert.
Puneți o tigaie mare (antiaderentă este cea mai bună) la foc mic și aruncați untul. Când s-a topit, puneți Andiva în tigaie tăiată cu fața în jos și merele cu pielea în sus.
Adăugați strugurii, împrăștiați peste rozmarin și gătiți, netulburați timp de 20 de minute, moment în care partea inferioară a andivelor se va carameliza, iar merele și strugurii vor fi moi și poate rumenite. Întoarceți ușor totul, ungeți cu orice lichid în tigaie și gătiți încă 20 de minute.
Transferați ingredientele într-un platou de servire cald sau pe farfurii individuale și, folosind o lingură robustă de lemn sau o lingură de silicon, răzuiți zaharurile de gătit care se lipesc de fundul tigaiei. S-ar putea să doriți să turnați câteva linguri de apă în tigaie pentru a vă ajuta să prindeți zaharurile și să faceți o cantitate de rezervă de sos. Condimentați andivele cu sare și piper, lingurați peste jus și serviți.