Gătit din Glossies: sparanghel și tartă de ciuperci
Gătitul din Glossies: sparanghelul și Tarta de ciuperci necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 472 calorii, 10g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 22 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci nasture, sare kosher grosieră, piper măcinat grosier și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Gătit din Glossies: sparanghel și tartă de ciuperci, Gătit din Glossies: Crostini de ciuperci sălbatice cu vinetă de cimbru, și Gătit din Glossies: Broccoli cremă cu parmezan.
Instrucțiuni
1
Întindeți fiecare foaie de patiserie pe suprafața de lucru până la pătrat de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2
Tăiați fiecare în 4 pătrate. Folosind cuțit mic, scor de frontieră 1/2-inch (nu taie prin patiserie) în jurul marginilor interioare ale fiecărui pătrat. Aranjați pătrate pe 2 foi de copt cu margini. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Topiți untul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați ciuperci; se presară cu 1/4 linguriță sare grosieră și 1/4 linguriță piper. Saut pana se inmoaie si se rumeneste usor, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Grosieră
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
5
Transferați ciupercile într-un castron mare; se răcește 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați sparanghel, cimbru tocat, coaja de lămâie, 3/4 linguriță sare grosieră și 1/4 linguriță piper la ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Grosieră
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
7
Se amestecă în CR fra fra FRA și brânză. (Umplerea se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
8
Poziționați 1 raft în treimea superioară și 1 raft în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 400 F. movilă de umplere pe pătratele de patiserie, lăsând o margine simplă de 1/2 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Coaceți tarte 12 minute. Foi inverse. Continuați să coaceți tarte până când crustele sunt umflate și aurii și umplutura este gătită, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Se transferă în farfurii; se ornează cu crenguțe de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit