Gătit din Glossies: sparanghel și tartă de ciuperci
Gătitul din Glossies: sparanghelul și Tarta de ciuperci necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 472 calorii, 10g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 22 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci nasture, sare kosher grosieră, piper măcinat grosier și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Gătit din Glossies: sparanghel și tartă de ciuperci, Gătit din Glossies: Crostini de ciuperci sălbatice cu vinetă de cimbru, și Gătit din Glossies: Broccoli cremă cu parmezan.
Instrucțiuni
Întindeți fiecare foaie de patiserie pe suprafața de lucru până la pătrat de 10 inci.
Tăiați fiecare în 4 pătrate. Folosind cuțit mic, scor de frontieră 1/2-inch (nu taie prin patiserie) în jurul marginilor interioare ale fiecărui pătrat. Aranjați pătrate pe 2 foi de copt cu margini. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.)
Topiți untul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci; se presară cu 1/4 linguriță sare grosieră și 1/4 linguriță piper. Saut pana se inmoaie si se rumeneste usor, aproximativ 4 minute.
Transferați ciupercile într-un castron mare; se răcește 5 minute.
Adăugați sparanghel, cimbru tocat, coaja de lămâie, 3/4 linguriță sare grosieră și 1/4 linguriță piper la ciuperci.
Se amestecă în CR fra fra FRA și brânză. (Umplerea se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.)
Poziționați 1 raft în treimea superioară și 1 raft în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 400 F. movilă de umplere pe pătratele de patiserie, lăsând o margine simplă de 1/2 inch.
Coaceți tarte 12 minute. Foi inverse. Continuați să coaceți tarte până când crustele sunt umflate și aurii și umplutura este gătită, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Se transferă în farfurii; se ornează cu crenguțe de cimbru.