Gătit din Glossies: Crostini de ciuperci sălbatice cu vinetă de cimbru

Gătit din Glossies: Crostini de ciuperci sălbatice cu vinetă de cimbru
Gătit din Glossies: Crostini de ciuperci sălbatice cu vinaigretă de cimbru este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. O porție conține 321 calorii, 2G de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,48 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de 3-la 1/ rustique, unt, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gătit din Glossies: sparanghel și tartă de ciuperci, Gătit din Glossies: salată de linte verde cu vinetă de alune, și Gătit din Glossies: cotlet de porc cu coajă de nucă cu orez sălbatic de legume de toamnă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face toppingul de ciuperci: topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ciuperci și cimbru. Saut până la rumenit, aproximativ opt minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
CimbruCimbru
3
Pentru a face vinaigreta de cimbru: amestecați oțetul, cimbrul, maioneza și șalota într-un blender timp de 10 secunde. Cu mașina în funcțiune, adăugați treptat 1/2 cană de ulei de măsline; amestecați până aproape neted. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VinetăVinetă
MaionezăMaioneză
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Preîncălziți cuptorul la 400 buc. Aranjați pâinea pe o foaie de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
5
Periați cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Coaceți până când începeți să crocant, aproximativ opt minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Movilă 1/4 cană amestec de ciuperci pe fiecare felie de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
PâinePâine
8
Stropiți fiecare cu vinaigretă de cimbru, apoi cu moderație cu ulei de trufe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De TrufeUlei De Trufe
VinetăVinetă
CimbruCimbru

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Casan Emma Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G este un vin elegant, cu un buchet floreal și note de cireșe. Are o prospețime echilibrată, o structură bună și taninuri catifelate. Îmbătrânit timp de 1 an în butoaie de 500 De Litri, are o culoare roșu rubiniu intens cu reflexe violet. Cu un finisaj persistent, cu aciditate și mineralitate bună, este perfect pentru a se împerechea cu paste și mezeluri.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista