Gătit cu bere: aragaz lent Rauchbier a tras pui
Gătit cu bere: aragazul lent Rauchbier Pulled Chicken este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 534 calorii, 81G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.1 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 101 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de chimen măcinat, sos de roșii, oțet de cidru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este excelent. Încercați Carne De Porc Trasă De Bere Cu Aragaz Lent, Crearea de gătit: friptură ușoară cu aragaz lent în bere, și Slow Cooker Root Beer A Tras Glisoare De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați împreună sosul de roșii, oțetul de cidru, sosul Worcestershire, muștarul uscat și chimenul.
Adăugați gem de caise și amestecați până nu rămân aglomerări de gem.
Adăugați întregul conținut de chipotle în cutia adobo și amestecați pentru a distribui.
Puneți puiul într-un aragaz lent de 6 litri.
Se toarnă sosul și se adaugă bere, se amestecă pentru a acoperi puiul și se distribuie. Acoperiți și gătiți la 7 până la 8 ore.
Când puiul este gata, opriți aragazul lent și ridicați fiecare bucată de pui din sos cu o lingură cu fante sau clești. Tăiați puiul folosind două furculițe, așezând puiul mărunțit într-o oală de 6 qt. Tăiați chipotles împreună cu puiul sau aruncați-l pentru un fel de mâncare mai blând. Degresați lichidul de gătit folosind un separator de grăsimi (sau degresați grăsimea din aragazul lent înainte de a turna pe pui.) Puneți la frigider puiul în sos în acest moment dacă serviți mai târziu sau reîncălziți imediat pentru a servi, împreună cu sos fierbinte, dacă doriți.