Gătește cartea: tortul de nucă de cocos al bunicii Stevens
Gatiti cartea: tortul de nucă de cocos al bunicii Stevens ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 473 calorii. Această rețetă servește 12. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, siropul de porumb, vanilia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 57 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gatiti cartea: Coconut Bebinca, Gatiti cartea: orez de cocos cu variante, și Gatiti cartea: salata de varza cu nuca de cocos prajita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cu două zile înainte de servire, faceți umplutura: într-un castron mare, amestecați împreună smântâna, zahărul și cea mai mare parte a nucii de cocos. (Salvați un pic pentru stropirea deasupra la sfârșit.) Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Stropi în Formă De Inimă
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Cu o zi înainte de servire, faceți tortul: Preîncălziți cuptorul la 350 F. F. Unt două tigăi de tort de 8 x 2 inci, tapetați cu hârtie pergament sau ceară, unt din nou și dați deoparte. într-un castron mediu, cernem făina, praful de copt și sarea împreună și lăsăm deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
3
Așezați untul într-un alt castron și bateți până când este ușor și pufos cu un mixer electric, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Adăugați zahărul puțin câte puțin, bătând după fiecare adăugare. reduceți viteza mixerului la minim, adăugați vanilia, apoi zeama și bateți din nou la viteză mare timp de 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Bomboane De Napolitană Necco
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați amestecul de făină și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
6
Împărțiți aluatul între cele două tigăi și atingeți blatul pentru a îndepărta bulele de aer.
7
Coaceți până când tortul este ușor rumenit și ferm la atingere, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Scoateți, răciți complet pe un suport, apoi întoarceți fiecare strat pe plăci. Împărțiți fiecare orizontal în două straturi egale.
9
Puneți deoparte 1 cană de umplutură. Folosiți restul pentru a" construi " tortul cu patru straturi.
10
Întindeți un strat subțire de umplutură sub primul strat, astfel încât tortul să nu se lipească de farfurie. Apoi întindeți un strat de umplutură pe partea superioară a primului strat și adăugați al doilea strat. repetați până când au fost asamblate patru straturi (aceasta este ca stivuirea cărămizilor cu un strat de mortar între ele). Acoperiți partea superioară cu doar un strat subțire de umplutură, deoarece se va adăuga glazură. Acoperiți ușor tortul neînghețat și dați-l la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Bomboane Cu Jeleu De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
11
Pentru a face glazura de șapte Minute: cu un mixer portabil, bateți împreună albușurile, zahărul, sarea, apa și siropul de porumb în vârful unui cazan dublu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Bomboane Cu Jeleu De Portocale
Fâșie De Coajă De Lămâie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
42 Lemn Dulce Snur Roșu
12
Se pune peste apă clocotită și se bate până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
13
Se ia de pe foc și se adaugă vanilia. continuați să bateți până când se formează vârfuri rigide și părțile laterale ale blatului cazanului dublu sunt reci. (Notă: Acest lucru poate dura mai mult de 7 minute!)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană Necco
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
14
Chiar înainte de servire, amestecați umplutura rezervată cu glazura de șapte Minute și înghețați întregul tort.