Găluște Vegetariene Aburite
Găluște vegetariene aburit ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 50 și costă 11 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 14 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ou, sos de soia, piei de gyoza și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 11%. Rețete similare includ Găluște aburite, Găluște De Legume Aburite, și Găluște Cu Aburi Vegetale.
Instrucțiuni
Așezați tofu pe mai multe straturi de prosoape de hârtie și acoperiți cu prosoape de hârtie suplimentare.
Lăsați să stea 30 de minute, apăsând ocazional.
Așezați tofu într-un castron mare și amestecați cu o furculiță până se omogenizează. Pune tofu deoparte.
Combinați apa clocotită și ciupercile într-un castron; acoperiți și lăsați să stea 20 de minute sau până se înmoaie.
Așezați ciupercile și castanele de apă într-un robot de bucătărie; pulsează de 5 ori sau până se toacă.
Adăugați amestecul de ciuperci, morcovul și următoarele 7 ingrediente (morcov prin 4 lingurițe de amidon de porumb) la tofu; se amestecă bine.
Lucrând cu 1 ambalaj de tonă câștigată la un moment dat (acoperiți ambalajele rămase pentru a le împiedica să se usuce), puneți 1 linguriță de amestec de tofu în centrul fiecărui ambalaj. Umeziți marginile ambalajului cu apă; aduceți 2 colțuri opuse în centru, ciupiți punctele pentru a sigila. Aduceți cele 2 colțuri rămase în centru, ciupind marginile împreună pentru a sigila.
Așezați găluștele, cu cusătura în sus, pe o foaie mare de copt presărată cu 1 linguriță de amidon de porumb (acoperiți ușor cu un prosop pentru a nu le usca).
Aranjați o treime din găluște într-un singur strat într-un abur vegetal acoperit cu spray de gătit. Găluște cu aburi, acoperite, timp de 15 minute.
Scoateți găluștele din abur; puneți deoparte și păstrați la cald. Repetați procedura cu găluștele rămase.
Combinați 1/2 cană sos de soia și 1/4 cană apă într-un castron mic.