Găluște de somon cu sos Curry de nucă de cocos

Găluște de somon cu sos de Curry de nucă de cocos este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $ 2.0 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 379 calorii, 16g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Dacă aveți la îndemână sos de pește, suc de lime, somon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Găluște de porc curry verde thailandez în sos de nucă de cocos cu șalotă prăjită crocantă, Somon la grătar cu sos Curry de nucă de cocos thailandez, și Într-o clipă somon Atlantic cu sos de nucă de cocos Curry roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fierbeți grăsimea de porc în apă pentru a acoperi timp de 15 minute.
Se scurge, se lasă să se răcească și se toacă fin.
Tăiați somonul într-un zar mic. Puneți toate ingredientele, cu excepția pieilor wonton, într-un bol de amestecare și amestecați într-o direcție până se amestecă.
Întindeți o piele wonton în fața dvs. Puneți 1 linguriță de umplutură în centrul pielii. Îndepărtați marginile pielii cu apă și pliați în jumătate, apăsând marginile pentru a sigila. Apoi, cu marginea pliată orientată spre dvs., trageți colțurile inferioare direct în jos, pliați-le ușor unul peste altul și prindeți-le pentru a sigila. Găluștele rezultate ar trebui să arate ca un capac de asistentă medicală. Repetați până când a fost utilizată umplerea.
Aduceți o cantitate mare de apă la fierbere. Când fierbeți rapid, adăugați wontons (nu atât de mult încât apa să nu mai fiarbă, aproximativ jumătate) și gătiți timp de 3 până la 4 minute sau până la opac.
Scoateți, scurgeți și serviți peste sau cu sosul de Curry de nucă de cocos.
Încălziți o cratiță și adăugați pasta de curry.
Adăugați laptele de nucă de cocos și bulionul de pui și fierbeți până când sosul se reduce cu o treime. Pune deoparte.
În timp ce fierbeți găluștele, reîncălziți amestecul de lapte de nucă de cocos; adăugați sosul de pește și sucul de lămâie și, când găluștele sunt gata, stropiți sosul generos peste o farfurie de servire.
Se presară cu cilantro proaspăt. Aranjați găluștele peste sos și serviți.
Face aproximativ 1 1/2 cupe
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Vinăria Hahn Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.