Găluște de pui și cartofi
Găluștele de pui și cartofi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 528 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,47 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de amestec de biscuiți, pui, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă de pui cu găluște de cartofi, Supă de pui și cartofi cu găluște, și Găluște de pui și cartofi dulci.
Instrucțiuni
Aduceți primele 5 ingrediente la fiert într-un cuptor olandez; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 45 de minute sau până când puiul este fraged.
Scoateți puiul, rezervând bulionul în cuptorul olandez. Pui rece și bulion.
Grăsime degresată din bulion. Piele, os și tăiați puiul în bucăți de mușcătură; pus deoparte.
Bateți supa și ceapa tocată în bulion; se aduce la fierbere.
Amestecați împreună amestecul de biscuiți, fulgii de cartofi și laptele. Întoarceți aluatul pe o suprafață puternic făinată; rulați sau bateți aluatul la o grosime de 1/4 inch.
Tăiați în benzi de 1/2 inch. Ciupiți bucățile de 1/2 inch și aruncați, câte 1, în bulion clocotit; adăugați pui. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 15 minute.
Sfat rapid: înlocuiți 8 căni de bulion de pui cu apă; reduceți sarea la 1/4 linguriță. Continuați cu rețetă folosind 3 până la 4 căni de pui gătit tocat.