Găluște de pui prăjite în tigaie cu sos dulce și picant

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați găluște de pui prăjite cu sos dulce și picant. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă 99 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 274 calorii. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de amestec de condimente, ulei vegetal, ponzu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Degete de pui prăjite în tigaie cu sos picant de scufundare, Pui la grătar Thailandez cu sos dulce și picant, și Aripi de pui dulci și picante cu sos de miere Sriracha pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru sosul de scufundare: într-un castron mic, amestecați ponzu, sosul fierbinte și condimentul de prăjit.
Pentru wontons: într-un castron, adăugați carnea de pui, scallions și se amestecă-Fry condimente.
Se amestecă cu o lingură până se combină bine.
Puneți un înveliș wonton pe suprafața de lucru. (Păstrați ambalajele wonton acoperite cu un prosop umed, astfel încât să nu se usuce.)
Așezați 1 linguriță de amestec de pui în centrul ambalajului. Înveliți marginile ambalajului cu puțină apă folosind degetul sau o perie. Îndoiți cercul pentru a forma o jumătate de lună, apăsând orice bule de aer puse deoparte, acoperite cu un prosop umed, în timp ce faceți restul.
Când sunteți gata să gătiți, așezați o tigaie mare, antiaderentă, prevăzută cu un capac la foc mediu-mare și adăugați uleiul vegetal. Când uleiul este fierbinte, așezați wontonii într-un singur strat în tigaie; acestea ar trebui să fie apropiate, dar să nu se atingă. În funcție de dimensiunea tigaiei, poate fi necesar să gătiți găluștele în 2 sau 3 loturi. Gatiti, neacoperit, pana cand fundul se rumeneste, aproximativ 4 minute. Coborâți focul la mediu-scăzut, turnați cu grijă 2 linguri de apă și acoperiți imediat tigaia cu un capac. Gatiti pana cand wontons sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Scoateți din tigaie și serviți fierbinte cu sosul de scufundare.