Găluște de porc cu oțet negru îmbătrânit

Găluște de porc cu oțet negru îmbătrânit ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 42. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 115 calorii. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, carne de porc măcinată grasă, măr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Carne de porc trasă cu oțet de piper negru, Cotlet de porc cu ardei, oțet și măsline negre rețetă, și Sandwich de porc tras cu sos de oțet de piper negru și salată de ceapă verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați carnea de porc măcinată cu vinul, zahărul, sarea și piperul. Praf o foaie de copt cu margini cu amidon de porumb. Umeziți marginea unui înveliș gyoza cu apă și așezați 1 linguriță de umplutură de porc în centru. Aduceți părțile laterale în sus și peste umplutură, plisând învelișul și răsucindu-l în partea de sus. Puneți gălușca pe foaia de copt. Repetați cu umplutura și ambalajele rămase.
În fiecare dintre cele 2 skillete mari, încălziți 2 linguri de ulei vegetal la foc mic.
Adăugați găluștele la skillets, creșteți căldura la mare și prăjiți până se rumenesc pe fund, aproximativ 2 minute.
Se toarnă 1/2 cană de apă în fiecare tigaie, se acoperă și se reduce focul la moderat. Gatiti pana cand apa s-a evaporat si galustele sunt fragede deasupra si sizzling si crocante pe fund, aproximativ 7 minute.
Între timp, într-un castron mic, combinați oțetul și sosul de soia și turnați în boluri individuale de scufundare. Aranjați feliile de mere pe un platou sau farfurii. Puneți găluștele pe feliile de mere și serviți imediat, cu sosul de scufundare.