Găluște De Porc
Găluște de porc este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 246 calorii, 18g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, carne de porc măcinată, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Găluște De Porc, Carne de porc și găluște, și Găluște De Porc.
Instrucțiuni
Se amestecă făina și 1/2 cană de apă călduță într-un castron până se formează un aluat. Frământați pe o suprafață ușor făinată până când este netedă, 1 până la 2 minute, apoi înfășurați bine în folie de plastic și lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 10 minute.
În timp ce aluatul stă, înjumătățiți ghimbirul, apoi tocați mărunt 1 jumătate și tăiați jumătatea rămasă în bețe de chibrit foarte subțiri (mai puțin de 1/8 inch grosime).
Combinați 5 linguri de sos de soia cu bețișoare de ghimbir într-un castron mic.
Rezervați 2 linguri de ceapă verde pentru garnitură, apoi tocați mărunt restul și puneți într-un castron împreună cu carnea de porc, ghimbirul tocat mărunt și restul de 3 linguri de sos de soia. Frământați ușor cu mâinile în castron până când sunt combinate. Rece, acoperit, 10 minute.
În timp ce amestecul de porc se răcește, tapetați o foaie mare de copt cu prosoape de hârtie și praf ușor cu făină, apoi praf ușor o suprafață de lucru cu făină. Înjumătățiți aluatul și împachetați 1 jumătate. Pat rămas jumătate într-un pătrat plat.
Întindeți aluatul într-un pătrat de 13 inci (mai puțin de 1/8 inci grosime) cu un sucitor ușor făinat, prăfuind suprafața de lucru cu făină suplimentară, după cum este necesar, apoi tăiați 12 runde (foarte apropiate) folosind tăietor de prăjituri. (Dacă aluatul se lipeste de tăietor, înmuiați ușor tăietorul în făină și scuturați excesul înainte de a tăia fiecare rundă.) Resturi de rezervă.
Transferați rundele pe foaia de copt căptușită și acoperiți ușor cu un alt strat de prosoape de hârtie ușor pudrate (deasupra) cu făină.
Întindeți jumătatea rămasă de aluat și tăiați încă 12 runde în același mod, apoi transferați rundele pe foaia de copt căptușită.
Combinați resturile de aluat și înfășurați în folie de plastic, apoi lăsați să stea cel puțin 10 minute.
În timp ce resturile stau în picioare, începeți să formați găluște. Tapetați o altă foaie mare de copt cu prosoape de hârtie și praf ușor cu făină. Puneți 1 aluat rotund pe degetele de la 1 mână lângă palmă și puneți 2 lingurițe ușor rotunjite amestec de porc în centrul rundei. Îndoiți rotund în jumătate, închizând umplutura și prindeți marginile împreună pentru a sigila. Puneți găluște pe foaia de copt căptușită și formați încă 23 de găluște în același mod (este posibil să vă rămână ceva umplutură). Acoperiți găluștele cu mai multe prosoape de hârtie.
Rulați resturile într-un pătrat de 10 inci (mai puțin de 1/8 inch grosime) și decupați încă 8 runde. Formați încă 8 găluște pentru un total de 3
Aruncați resturile rămase.
Aruncați ușor toate găluștele într - o oală de 6 până la 8 litri de apă clocotită, amestecând ușor o dată pentru a preveni lipirea și gătiți 6 minute. (Găluștele vor pluti în sus în timp ce gătesc.)
Transferați găluștele cu o lingură cu fante într-un vas de servit și presărați cu scallions rezervate.
Se servește cu sos de scufundare cu ghimbir.
Gălețele pot fi formate cu 1 zi înainte. Se răcește în 1 strat, fără a se atinge, pe foaia de copt căptușită, acoperită lejer, dar complet cu folie de plastic.