Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați găluște de pere. O porție conține 1060 calorii, 9g de proteine, și 54g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,78 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți ghimbir, zahăr brun ferm, margarină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Găluște De Pere Melba, Pere Găluște ~ În Spatele Cortinei Desert Provocare, și Bulion De Pere Schezuan Cu Găluște De Macrou.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 3 ingrediente; tăiați scurtarea cu un blender de patiserie până când amestecul este sfărâmicios. Adăugați treptat lapte, amestecând suficient pentru a face un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Aluat
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și rotiți - l într-un dreptunghi de 21 x 14 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
3
Tăiați dreptunghiul în pătrate de 6 (7 inci) cu un tăietor de patiserie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tăietor De Patiserie
4
Peel pere, rezervând pielea. Core fiecare pere din partea de jos, lăsând partea de sus 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
5
Așezați fiecare pere pe un pătrat de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
6
Se amestecă împreună zahăr brun, scorțișoară și nuci tocate; lingură 2 lingurițe amestec în fiecare miez de pere, apăsând ferm. Punctați vârfurile de pere uniform cu unt. Umeziți marginile găluștei cu apă. Aduceți colțurile în centru, ciupind marginile pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Scorțișoară
Unt
Pere
Apă
Nuci
7
Așezați într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
8
Coaceți la 375 timp de 40 până la 50 de minute, ecranând cu folie de aluminiu după 30 de minute pentru a preveni rumenirea excesivă.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Cuptor
9
Aduceți pielea de pere rezervată, zahărul și următoarele 4 ingrediente la fiert într-o cratiță medie la foc mediu-mare. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 4 minute sau până când untul se topește și zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
10
Se ia de pe foc.
11
Se toarnă printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-un castron, aruncând solidele.