Găluște de mere de afine cu sos Crimson

Găluște de mere de afine cu sos Crimson
Nevoie de o garnitură fără lactate? Găluște de mere de afine cu sos Crimson ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 1124 calorii, 12g de proteine, și 54g de grăsime. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de sare, ou, bomboane de scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Găluște de mere de afine cu sos Crimson, Pumn De Afine Crimson, și Găluște De Mere Glazurate Cu Afine.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 400 buc. Ungeți ușor fundul tăvii de jeleu, 15 1 / 2x10 1 / 2x1 inch sau foaie mare de biscuiți cu scurtare. În cratița de 1 litru, încălziți sosul de afine, sucul de portocale și bomboanele la foc mediu, amestecând ocazional, până când amestecul este fierbinte și bomboanele sunt topite; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Într-un castron mediu, tăiați scurtarea în făină și sare, folosind un blender de patiserie sau încrucișând 2 cuțite, până când particulele sunt de mărimea mazărelor mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Se presara cu apa rece, 1 lingura la un moment dat, se clatina cu furculita pana cand toata faina este umezita si patiseria aproape curata partea bolului (se poate adauga 1 pana la 2 lingurite mai multa apa daca este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Rulați patiseria în dreptunghi, 18x16 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Tăiați patiseria în patru pătrate de 8 inci, folosind tăietor de patiserie sau cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
6
Tăiați frunzele din bucata de patiserie rămasă de 2 inci, folosind un tăietor mic în formă de frunze, un tăietor de patiserie sau un cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
7
Așezați mărul pe fiecare pătrat de patiserie. Lingură 1 lingură amestec de sos de afine în centrul fiecărui măr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scos Din Carcasa LinkuluiScos Din Carcasa Linkului
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
8
Presărați fiecare măr cu 1 linguriță de zahăr. Umeziți colțurile pătratelor de patiserie. Aduceți 2 colțuri opuse de patiserie peste măr; Ciupiți pentru a sigila. Repetați cu colțurile rămase; ciupiți marginile de patiserie pentru a sigila. Decorează cu frunze de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
9
Așezați găluștele în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Se unge cu ou; se presară cu zahăr suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
11
Coaceți aproximativ 30 de minute sau până când crusta este maro aurie și merele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
12
Încingeți fiecare găluște cu frunze de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
13
Se servește cald cu amestecul de sos rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista