Găluște de mere de afine cu sos Crimson
Nevoie de o garnitură fără lactate? Găluște de mere de afine cu sos Crimson ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 1124 calorii, 12g de proteine, și 54g de grăsime. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de sare, ou, bomboane de scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Găluște de mere de afine cu sos Crimson, Pumn De Afine Crimson, și Găluște De Mere Glazurate Cu Afine.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 buc. Ungeți ușor fundul tăvii de jeleu, 15 1 / 2x10 1 / 2x1 inch sau foaie mare de biscuiți cu scurtare. În cratița de 1 litru, încălziți sosul de afine, sucul de portocale și bomboanele la foc mediu, amestecând ocazional, până când amestecul este fierbinte și bomboanele sunt topite; se ia de pe foc.
Într-un castron mediu, tăiați scurtarea în făină și sare, folosind un blender de patiserie sau încrucișând 2 cuțite, până când particulele sunt de mărimea mazărelor mici.
Se presara cu apa rece, 1 lingura la un moment dat, se clatina cu furculita pana cand toata faina este umezita si patiseria aproape curata partea bolului (se poate adauga 1 pana la 2 lingurite mai multa apa daca este necesar).
Rulați patiseria în dreptunghi, 18x16 inci.
Tăiați patiseria în patru pătrate de 8 inci, folosind tăietor de patiserie sau cuțit.
Tăiați frunzele din bucata de patiserie rămasă de 2 inci, folosind un tăietor mic în formă de frunze, un tăietor de patiserie sau un cuțit.
Așezați mărul pe fiecare pătrat de patiserie. Lingură 1 lingură amestec de sos de afine în centrul fiecărui măr.
Presărați fiecare măr cu 1 linguriță de zahăr. Umeziți colțurile pătratelor de patiserie. Aduceți 2 colțuri opuse de patiserie peste măr; Ciupiți pentru a sigila. Repetați cu colțurile rămase; ciupiți marginile de patiserie pentru a sigila. Decorează cu frunze de patiserie.
Așezați găluștele în tigaie.
Se unge cu ou; se presară cu zahăr suplimentar.
Coaceți aproximativ 30 de minute sau până când crusta este maro aurie și merele sunt fragede.
Încingeți fiecare găluște cu frunze de mentă.
Se servește cald cu amestecul de sos rămas.