Găluște De Creveți
Găluște de creveți este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 34 de porții. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 85 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ambalaje wonton, creveți, ulei de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Mandu De Creveți (Găluște De Creveți), Găluște De Creveți, și Găluște De Creveți.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, pulsați creveții, ghimbirul, ceapa verde, sosul de soia și uleiul până se formează o pastă.
Adăugați castanele de apă, coriandrul și busuiocul (dacă utilizați) și pulsați scurt.
Așezați 34 de ambalaje wonton pe o suprafață de lucru căptușită cu ceară sau hârtie pergament.
Așezați 1 linguriță de amestec de creveți în centrul fiecăruia. Umpleți un castron mic cu apă. Folosiți o perie de patiserie sau vârful degetului pentru a peria apa de-a lungul marginilor unui înveliș. Îndoiți-l peste umplutură pentru a forma un triunghi, apoi apăsați marginile pentru a sigila. Utilizați în supă de găluște de creveți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.