Găluște De Crab-Subțire
Dacă $1.23 pe portie se încadrează în bugetul dvs., găluște de Crab-Slimmed ar putea fi un remarcabil lactate gratuit și pescatarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 70 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sos de pește din Asia de Sud-Est, usturoi, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Turtă Dulce-Slimmed, Plăcintă Cu Oală De Pui Subțire, și Placinta De Dovleac-Slimmed pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: 3 1/2-inch rotund biscuit cutter, bambus vapor
Pentru a face salata: într-o tigaie mică antiaderentă, amestecați împreună uleiul, jalapeno și usturoiul. Se amestecă la foc mediu până se parfumează, aproximativ 5 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați zahărul.
Transferați amestecul într-un castron mediu și răciți ușor. Aruncați morcovul, coriandrul, sucul de lămâie, sosul de pește și scallion împreună cu amestecul de jalapeno. Pune deoparte.
Pentru a face găluștele: într-un castron mediu, combinați carnea de crab, castanele de apă, albusul de ou, 1 lingură de oțet, coriandru și sare.
Așezați 6 până la 8 wontons pe o suprafață de lucru. Tăiați în runde cu tăietorul de biscuiți. Periați ușor suprafața fiecărui înveliș cu oțet.
Așezați o lingură de nivel de umplutură de crab în centrul fiecărui înveliș. Adunați învelișul în jurul umpluturii, într-o găluște deschisă plisată. Gălușca trebuie să fie plată în partea de jos, cu aproximativ 1/2 inch din înveliș neumplut în partea de sus, pentru a ține salata după aburire. Repetați până când umplutura este epuizată.
Aranjați găluștele la aproximativ 1/4 inci distanță în 2 vapoare de bambus căptușite cu frunze de salată. Umpleți un wok sau o tigaie cu suficientă apă pentru a ajunge la fundul raftului pentru aburi și aduceți apa la fierbere la foc mare. Stivați vaporii în tigaie, acoperiți și aburiți găluștele până când umplutura este setată, aproximativ 10 minute.
Scoateți aburul din tigaie. Topiți fiecare găluște cu 1/2 linguriță cu vârf de salată de morcovi.
Serviți imediat în tigaia cu aburi.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.