Găluște De Cartofi Rase
Găluștele de cartofi răzuite ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 237 calorii, 9g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de făină, cartofi, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare sunt Salată De Cartofi Rasă, Plăcintă Cu Brânză De Conopidă Cu Crustă De Cartofi Rasă, și Cuiburi de cartofi răzuți cu brânză cu ouă braconate (luni fără carne).
Instrucțiuni
Încălziți o oală mare de apă până la fierbere.
Curățați cartofii și păstrați-i scufundați în apă rece pentru a preveni rumenirea. Radeți cartofii, manual sau cu un robot de bucătărie, într-un castron mare.
Scurgeți orice exces de apă. Se amestecă făina și sarea. Cu o linguriță, formați o găluște de testare. Dacă nu se ține împreună, amestecați mai multă făină.
Formați găluște cu o linguriță și aruncați ușor în apă clocotită. Lăsați găluștele să plutească liber. Amestecați ușor cu lingura de lemn, astfel încât găluștele să nu se lipească. Reduceți căldura la fierbere lentă. Se fierbe timp de 40 de minute.
Scurgeți în colander. Clătiți cu apă fierbinte.
Serviți cu sos sau unt topit.