Nevoie de o curs principal fără gluten, primar și דל פחמימות,? Găina de joc prăjită cu portocale ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 2. Pentru $3.58 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 64G de proteine, 62g de grăsime, și un total de 882 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de coajă de portocală, găină de vânat cornish, ierburi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Găini De Vânat Prăjite Cu Ierburi, Găini De Vânat Cornish Prăjite Cu Ierburi, și Găini De Vânat Cornish Prăjite Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se amestecă primele 3 ingrediente într-un castron mic. Glisați vârful degetelor sub pielea jumătăților de găină pentru a slăbi.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Întindeți 1/4 din amestecul de plante sub piele din fiecare jumătate de găină. Frecați pielea cu unt; se presara cu sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Unt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Condimente Uscate Freca
4
Așezați jumătățile de găină într-o tigaie de prăjire superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
5
Prăjiți jumătățile de găină până devin aurii și fierte, adăugând bulion după 10 minute și ungând de două ori pe tot parcursul timpului de gătit, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
6
Transferați jumătățile de găină pe platou.
7
Așezați tigaia de prăjire direct deasupra arzătorului la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
8
Adăugați suc, Sherry și amestecul de plante rămase; se fierbe până se reduce, răzuind bucățile rumenite, aproximativ 2 minute. Se condimentează cu sare și piper. Puneți sosul peste jumătățile de găină, garnisiți cu felii de portocale și serviți.