Găină de guineea cu fructe de toamnă

Găina de guineea cu fructe de toamnă este o fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 1040 calorii, 84G de proteine, și 67g de grăsime pe porție. Pentru $3.64 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare și piper, struguri, prune și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma prunele, puteți urma acest fel principal cu Cizmar cu prune și rubarbă ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de mâncare și vin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 81%. Încercați Cotlet de porc prăjit în oală cu fructe de toamnă, fructe uscate ladoo sau fructe uscate laddu, cum se fac fructe uscate ladoo, și Bile de Popcorn de toamnă cu piesele lui Reese: răsfăț Perfect pentru petrecerile de toamnă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Frecați untul peste găină și în interiorul cavității. Condimentați pielea și cavitatea cu sare și piper.
Adăugați 2 jumătăți de prune și 1 cană de struguri în cavitate. Legați picioarele împreună.
Puneți găina într-o tigaie medie și prăjiți timp de 15 minute. Ungeți pasărea, apoi prăjiți încă 30 de minute. Împrăștiați restul de 6 jumătăți de prune și 1 cană de struguri în jurul găinii și ungeți pasărea cu sucurile de tigaie. Continuați să prăjiți aproximativ 20 de minute, ungând de încă 2 ori; găina se face atunci când un termometru cu citire instantanee introdus într-o coapsă interioară înregistrează 16
Transferați găina într-un platou, acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească timp de 10 minute. Aruncați șirul. Scoateți fructele din cavitatea din jurul păsării.
Adăugați fructele din tigaie și orice sucuri în platou, garnisiți cu crenguțe de salvie și serviți. Treceți ficatul de pui Pt cu pâine prăjită separat.