Găină de guineea cu fructe de toamnă

Găină de guineea cu fructe de toamnă
Găina de guineea cu fructe de toamnă este o fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 1040 calorii, 84G de proteine, și 67g de grăsime pe porție. Pentru $3.64 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare și piper, struguri, prune și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma prunele, puteți urma acest fel principal cu Cizmar cu prune și rubarbă ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de mâncare și vin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 81%. Încercați Cotlet de porc prăjit în oală cu fructe de toamnă, fructe uscate ladoo sau fructe uscate laddu, cum se fac fructe uscate ladoo, și Bile de Popcorn de toamnă cu piesele lui Reese: răsfăț Perfect pentru petrecerile de toamnă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Frecați untul peste găină și în interiorul cavității. Condimentați pielea și cavitatea cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Adăugați 2 jumătăți de prune și 1 cană de struguri în cavitate. Legați picioarele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
4
Puneți găina într-o tigaie medie și prăjiți timp de 15 minute. Ungeți pasărea, apoi prăjiți încă 30 de minute. Împrăștiați restul de 6 jumătăți de prune și 1 cană de struguri în jurul găinii și ungeți pasărea cu sucurile de tigaie. Continuați să prăjiți aproximativ 20 de minute, ungând de încă 2 ori; găina se face atunci când un termometru cu citire instantanee introdus într-o coapsă interioară înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
5
Transferați găina într-un platou, acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească timp de 10 minute. Aruncați șirul. Scoateți fructele din cavitatea din jurul păsării.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Adăugați fructele din tigaie și orice sucuri în platou, garnisiți cu crenguțe de salvie și serviți. Treceți ficatul de pui Pt cu pâine prăjită separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate63
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiToamna
Revista