Găini din Cornish cu ierburi cu sos de afine-portocale

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Herb Cornish Hens cu sos de afine-portocale. Această rețetă servește 8. Pentru $3.38 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 78g de proteine, 67g de grăsime, și un total de 1048 calorii. Mergeți la magazin și ridicați piper, mandarină clementină, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Găini de vânat Cornish cu slănină și sos de afine, Găini de vânat Cornish prăjite cu sos de afine-port, și Găini de vânat Cornish prăjite cu sos portocaliu-Teriyaki pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. pe raft în tigaie de prăjire superficială, așezați găinile, pieptul în sus.
Se presară în interior și în exterior cu sare, cimbru uscat și piper. Introduceți termometrul pentru carne, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a coapsei interioare și să nu atingă osul.
Coaceți neacoperit 1 oră până la 1 oră și 15 minute până când sucul de găini este limpede atunci când bucățile cele mai groase sunt tăiate până la os (cel puțin 165 euro F).
Între timp, într-o cratiță de 1 litru, încălziți sosul de afine la foc mic, amestecând continuu, până se topește. Se amestecă secțiunile de marmeladă, ghimbir și clementină. Gatiti 1 minut.
Pentru a servi, tăiați fiecare găină în jumătate de-a lungul coloanei vertebrale și a sternului de la coadă la gât, folosind foarfece de bucătărie.
Serviți găinile cu sos cald.
Se ornează cu crenguțe de cimbru.