Găini De Vânat Cu Oțet

Găini De Vânat Cu Oțet
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați găinile de vânat cu oțet. Această rețetă servește 2 și costă 4,91 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 81G de proteine, 77g de grăsime, și un total de 1197 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați tulpini de țelină, făină, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Găini De Vânat Prăjite, Găini De Vânat Din Cornish, și Găini De Vânat La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Lăsând pielea intactă tăiați păsările de orice grăsime evidentă. Condimentați-le generos pe toate părțile cu sare și piper; în interior și în exterior. Legați picioarele împreună cu sfoară și puneți aripile sub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Aripi De PuiAripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
2
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez suficient de mare pentru a ține ambele păsări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Adăugați morcovul, ceapa și țelina și gătiți, amestecând ocazional până se înmoaie; aproximativ 6 minute. Condimentați ușor amestecul și adăugați ierburile, zahărul și ambele oțeturi. Aduceți amestecul la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
IerburiIerburi
CeapăCeapă
ZahărZahăr
4
Așezați păsările în oală cu pieptul în sus.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați suficientă apă pentru a le acoperi abia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
6
Așezați capacul pe oală și fierbeți până la fiert; aproximativ 25 de minute. Opriți focul și lăsați păsările să se odihnească în lichidul de gătit în timp ce faceți sosul.Între timp topiți untul într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Adăugați făina și gătiți, amestecând timp de 1 minut. Se amestecă treptat bulionul de pui și se fierbe la foc mic până se omogenizează și se îngroașă; aproximativ 3 minute. În adaosuri mici se adaugă până la aproximativ o ceașcă de lichid de braconaj din cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Cuptor OlandezCuptor Olandez
8
Adăugați suficient lichid pentru a subția sosul la consistența dorită; folosește-ți judecata. Creșteți căldura la fierbere. Opriți focul și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SosSos
9
Scoateți puiul din lichidul de braconaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
10
Lăsați-le să se scurgă bine pe un raft și apoi mutați-le într-un platou cald de servire. Puneți sosul peste păsări pentru a glazura pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
11
Garnisiți cu mai multe ierburi proaspete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
12
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții2
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista