Găini de vânat Cornish prăjite cu sos portocaliu-Teriyaki

Găini de vânat Cornish prăjite cu sos portocaliu-Teriyaki
Găinile de vânat Cornish prăjite cu sos portocaliu-Teriyaki necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 1014 calorii, 84G de proteine, și 64G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,05 USD pe porție. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Dacă aveți la îndemână teriyaki și glazură, ceapă verde, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma coaja de portocală, puteți urma acest fel principal cu Migdale Proaspete De Fructe De Padure ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 72%. Rețete similare includ Găini de vânat Cornish prăjite cu sos portocaliu-Teriyaki, Găini de vânat Cornish prăjite cu bere cu sos de Chili portocaliu, și Găini De Vânat Din Cornish Prăjite Cu Umplutură De Fructe Sărate.

Instrucțiuni

1
Bateți primele 5 ingrediente în castron pentru a amesteca pentru marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Așezați găinile într-o pungă de plastic.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Adăugați 1 cană marinată; sac de etanșare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
4
Lăsați găinile să marineze 1 oră la temperatura camerei sau la frigider până la 3 ore, întorcând punga ocazional. Rezervați marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
5
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Așezați raftul pe o foaie mare de copt cu margini. Aranjați găinile pe raft; stropiți cu marinată din pungă. Prăjiți găinile până sunt fierte și rumenite, ungând ocazional cu marinată rezervată din castron, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
7
Transferați găinile pe platou. Răzuiți sucurile în tigaie; adăugați bulion și orice marinată rămasă. Aduceți sosul la fiert. Se condimentează cu sare și piper; lingură peste găini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MarinadaMarinada
BulionBulion
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista