Găini De Vânat Cornish Prăjite Cu Pesto De Semințe De Dovleac

Găini De Vânat Cornish Prăjite Cu Pesto De Semințe De Dovleac
Găini Cornish joc prăjită cu Pesto semințe de dovleac este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 786 calorii, 60g de proteine, și 59G de grăsime fiecare. Pentru $2.82 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți suc de lămâie, ulei de măsline, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Găini De Vânat Cornish Prăjite, Găini De Vânat Cornish Prăjite, și New England Prăjit Cornish Joc Găini.

Instrucțiuni

1
Încălziți 3 linguri ulei de măsline, pepitele, 1/2 linguriță sare și un vârf mare de ardei într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti, scuturand tigaia, pana cand semintele incep sa apara si unele devin maro, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Semințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi PepiteleSemințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească complet.
3
Transferați semințele și uleiul într-un robot de bucătărie; adăugați 1/2 cană de apă, pătrunjelul, căpșunile, sucul de lămâie și 1/4 linguriță de sare și puls până la piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Scoateți aproximativ 3 linguri de pesto pentru găini și puneți deoparte restul pentru servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
5
Glisați degetele sub pielea sânului fiecărei găini pentru a se slăbi. Glisați 2 lingurițe de pesto sub pielea fiecărei găini, apoi frecați pielea pentru a distribui pesto-ul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
6
Mash usturoiul și 2 lingurițe de sare cu partea plată a cuțitului unui bucătar pentru a face o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs CuțitChefs Cuțit
7
Combinați cu restul de 2 linguri ulei de măsline și 1 linguriță boia de ardei într-un bol, apoi frecați peste găini. La frigider, neacoperit, cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Puneți găinile pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială sau o foaie de copt cu margini și legați picioarele împreună cu sfoară de bucătărie. Prăjiți, rotind tigaia la jumătatea drumului, până când pielea devine maro aurie și un termometru introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 170 de grade F, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
9
Lăsați să se odihnească 15 minute, apoi tăiați fiecare găină în jumătate.
10
Se servește cu pesto rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
11
Fotografie realizată de Con Poulos
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 55 m.
Porții8
Scor De Sănătate30
Revista